Activiteiten Team KI-MA

Twee jaar geleden was mijn eerste kennismaking met de samenloop en toen het evenement afgelopen was had ik zoiets van… volgende keer wil ik een grotere tent. Dat is gelukt, dankzij sponsoring en subsidie, dank hiervoor.
Waarom een grote tent? In 2017 viel mij op dat iedereen bij z’n eigen tentje zat ’s nachts.

Wat ons team dit jaar graag zou willen bewerkstelligen is om iedereen, die aanwezig is tijdens de SamenLoop voor Hoop Helmond, de gelegenheid te geven om in onze tent gezellig bij elkaar te komen. Daarom gaan we o.a. ook een loungehoek creëren.

Tevens hebben wij  tijdens het evenement activiteiten, waar u zich van te voren voor in kunt schrijven. We hebben een ”snackmuur” oftewel ”FoodWall” met exclusievere hapjes!
’s Nachts willen wij dus juist de verbinding met elkaar zoeken, mensen de gelegenheid geven om gezellig bij elkaar te zijn, eventueel onder het genot van een hapje en drankje, tegen een betaling uiteraard. Waarvan de opbrengst meegenomen wordt bij het eindbedrag! Maar ook met uw eigen drankje bent u uiteraard welkom.

Met al onze activiteiten wordt geld gegenereerd voor het goed doel! Bij deze alvast een dank aan iedereen die tijdens dit weekend een bijdrage gaat leveren op deze dag!

 

Flyer Team KI-MA SLVH 2019 goed

Wilt u zeker zijn van een bepaalde activiteit dan dient u zich nu alvast in te schrijven, na inschrijving volgt een betalingsverzoek. Daarna staat de reservering vast.
Aanmelden Activiteiten Team Praktijk KI-MA  
Zie deze website waar al onze formulieren staan om aan te melden.

Zie hier de sponsoren die ervoor gezorgd hebben dat we dit allemaal kunnen bewerkstelligen. 

Wilt u meer doneren dan het gevraagde bedrag is dat natuurlijk mogelijk, dat verneem ik dan graag.


Wij team Praktijk KI-MA hopen dat we u mogen begroeten in onze tent!