Home

Welkom op de site van Team Praktijk KI-MA!

In 2017 ging ik voor de eerste keer mee doen met de SamenLoop voor Hoop in Helmond.
Er werd een team gevormd en er werden verschillende activiteiten bedacht om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF en Inloophuis De Cirkel.
Dat weekend heeft me zoveel moois gebracht dat ik natuurlijk ook op 29 en 30 juni 2019 weer mee doe en me dus weer heb ingeschreven als Team Praktijk KI-MA.
Dit mooie 24 uur durende evenement zal wederom georganiseerd worden en wel op 29 en 30 juni van 14:00 uur tot 14:00 uur, bij HAC, Molenven 3 te Helmond.

En dan gaan we weer….. brainstormen, ideeën bedenken en realiseren.

Vorig jaar hebben zoveel lieve mensen zich ingezet voor mijn team en vele ook weer aangegeven dat ze in 2019 ook weer van de partij zijn bij. Waaronder dus ook Monique de Bruijn die nu samen met mij het voortouw neemt in het organiseren en bedenken van alles wat we kunnen gaan doen, tijdens dat weekend maar ook activiteiten die we al eerder van plan zijn om zo geld te gaan genereren voor het goede doel!

Zo zijn we druk bezig geweest met het organiseren van een Benefiet Feest, dat op 27 januari 2019 heeft plaatsgevonden.
De opbrengst van deze dag is € 1754, 00!
Klik op deze link ->  Sfeerimpressie Benefiet Feest!
De verbinding die er was, heb ik ontzettend gevoeld en hier ben ik erg dankbaar voor.

Op 29 + 30 juni zal ik met een tent van 10 x 15 meter, gesponsord door Bressers Tentenverhuur B.V. én mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Gemeente Helmond, op het evenement Samenloop voor Hoop Helmond 2019 bij HAC Helmondse Atletiek Club, staan en daar ook allerlei activiteiten onderbrengen om zo óók dát weekend wéér een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor KWF-Helmond en Inloophuis De Cirkel.

We hebben acties én ook artikelen in de verkoop, waarvan het gehele bedrag ten goede komt voor KWF en Inloophuis de Cirkel. Neem een kijkje op de Acties pagina!

Ben jij ook enthousiast?

Wil jij meelopen of je aansluiten bij Team 1 Praktijk KI-MA, meld je dan hier aan.

Of wilt u iets voor mijn team betekenen d.m.v. sponsoring, lopen, een activiteit of een helpende hand  klik dan hier en vul het formulier wat op mijn Praktijk KI-MA website staat even in,  ik zie graag uw bericht tegemoet. Wat helpende handen zijn altijd fijn!

Groetjes Monique en Hella

team ki-maFoto september 2017.

Advertenties
Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag