Home

Welkom op de site van Team Praktijk KI-MA!

In 2017 ging ik voor de eerste keer mee doen met de SamenLoop voor Hoop in Helmond.
Er werd een team gevormd en er werden verschillende activiteiten bedacht om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF en Inloophuis De Cirkel.
Dat weekend heeft me zoveel moois gebracht dat ik natuurlijk ook op 29 en 30 juni 2019 weer mee doe en me dus weer heb ingeschreven als Team 1 Praktijk KI-MA.
Dit mooie 24 uur durende evenement zal wederom georganiseerd worden en wel op 29 en 30 juni van 14:00 uur tot 14:00 uur, bij HAC, Molenven 3 te Helmond.

En dan gaan we weer….. brainstormen, ideeën bedenken en realiseren.

Zo ben ik eerder al druk bezig geweest met het organiseren van een Benefiet Feest, dat op 27 januari 2019 heeft plaatsgevonden.
De opbrengst van deze dag is € 1754, 00!
Klik op deze link ->  Sfeerimpressie Benefiet Feest!
De verbinding die er was, heb ik ontzettend gevoeld en hier ben ik erg dankbaar voor.

Dan gaan we richting het evenement SamenLoop voor Hoop Helmond.
Enkele teamgenoten hebben zich aangeboden om zich samen met mij in te zetten om tijdens dat weekend, maar vooral door al te helpen bij de activiteiten die dat weekend bij ons gaan plaatsvinden , om zo veel mogelijk geld te gaan genereren voor het goede doel!

Op 29 + 30 juni zal Team Praktijk KI-MA met een tent van 10 x 15 meter, gesponsord door Bressers Tentenverhuur B.V. én mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Gemeente Helmond, op het evenement Samenloop voor Hoop Helmond 2019 bij de Helmondse Atletiek Club staan. In onze tent gaan we allerlei activiteiten onderbrengen om zo óók dát weekend wéér een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor KWF-Helmond en Inloophuis De Cirkel.

In onze tent gaan de volgende activiteiten plaatsvinden:
Massage, Reiki, Knippen, Vlechten, Schminken, Beglitteren, Gel lak, Foto shoot, Popcorn, Cupcakes, Exclusieve Hapjes en een Drankje.

Dit jaar wordt heel speciaal ook het volgende georganiseerd:
SamenWalkingLunch met Jermain de Rozario van “Restaurant De Rozario”,  op zaterdagmiddag,
SamenWalkingDinner met Yori Strijbos van “Thuis eten en drinken” én ook een SamenWalkingDinner van Jermain de Rozario tijdens de nacht van zaterdag op zondag.
SamenWalkingOntbijt minibroodjes van Yori Strijbosch.
Alle spullen voor de koks zijn beschikbaar gesteld door Koen Kanters van Gewoon Koen/ Eetcafé de Barrier.

Allemaal leuke dingen én u kunt zich nu al aanmelden om er zeker van te zijn dat u bij een activiteit kunt aansluiten . Klik op Activiteiten Team 1 Praktijk KI-MA  en meld u aan voor de activiteiten! 

Er wordt tevens een loungegedeelte gecreëerd om SAMEN gezellig, overdag maar vooral ook de avond en nacht, met elkaar te kunnen verbinden onder het genot van een hapje en drankje.

We hebben uiteraard ook al acties lopen én artikelen in de verkoop, waarvan het gehele bedrag ten goede komt voor KWF en Inloophuis de Cirkel. Neem een kijkje op de Acties pagina!

Zie hier een kleine compilatie van de SamenLoop voor Hoop Helmond 2017.
Ben jij ook enthousiast?
Wil jij meelopen of je aansluiten bij Team 1 Praktijk KI-MA, meld je dan hier aan.

Wilt u iets voor mijn team betekenen d.m.v. sponsoring, lopen, een activiteit of een helpende hand  klik dan hier en vul het formulier wat op mijn Praktijk KI-MA website staat even in,  ik zie graag uw bericht tegemoet. Wat helpende handen zijn altijd fijn!

Groetjes Hella van Kraaij
Team 1 Praktijk KI-MA

65433870_2288361878074013_5339844053552857088_o

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag