Home

Welkom op de site van Team Praktijk KI-MA!

In 2017 ging ik voor de eerste keer mee doen met de SamenLoop voor Hoop in Helmond.
Er werd een team gevormd en er werden verschillende activiteiten bedacht om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF en Inloophuis De Cirkel.
Dat weekend heeft me zoveel moois gebracht dat ik natuurlijk ook op 29 en 30 juni 2019 weer mee doe en me dus weer heb ingeschreven als Team 1 Praktijk KI-MA.
Dit mooie 24 uur durende evenement zal wederom georganiseerd worden en wel op 29 en 30 juni van 14:00 uur tot 14:00 uur, bij HAC, Molenven 3 te Helmond.

En dan gaan we weer….. brainstormen, ideeën bedenken en realiseren.

Vorig jaar hebben zoveel lieve mensen zich ingezet voor mijn team en hebben aangegeven dat ze in 2019 weer van de partij zijn. Enkele teamgenoten gaan zich samen met mij inzetten om tijdens dat weekend, maar ook door al te helpen bij de activiteiten die we al eerder van plan zijn, zo veel mogelijk geld te gaan genereren voor het goede doel!

Zo ben ik druk bezig geweest met het organiseren van een Benefiet Feest, dat op 27 januari 2019 heeft plaatsgevonden.
De opbrengst van deze dag is € 1754, 00!
Klik op deze link ->  Sfeerimpressie Benefiet Feest!
De verbinding die er was, heb ik ontzettend gevoeld en hier ben ik erg dankbaar voor.

Op 29 + 30 juni zal ik met een tent van 10 x 15 meter, gesponsord door Bressers Tentenverhuur B.V. én mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Gemeente Helmond, op het evenement Samenloop voor Hoop Helmond 2019 bij HAC Helmondse Atletiek Club staan. In de tent gaan we allerlei activiteiten onderbrengen om zo óók dát weekend wéér een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor KWF-Helmond en Inloophuis De Cirkel.
Er wordt een loungegedeelte gecreëerd om SAMEN gezellig, overdag maar vooral ook de avond en nacht, met elkaar te kunnen verbinden onder het genot van een hapje en drankje.

Hiervoor zoeken wij ook sponsoren kijk even naar deze pagina, sponsoren gezocht voor 29 + 30 juni 2019.

We hebben acties én ook artikelen in de verkoop, waarvan het gehele bedrag ten goede komt voor KWF en Inloophuis de Cirkel. Neem een kijkje op de Acties pagina!

Ben jij ook enthousiast?
Wil jij meelopen of je aansluiten bij Team 1 Praktijk KI-MA, meld je dan hier aan.

Of wilt u iets voor mijn team betekenen d.m.v. sponsoring, lopen, een activiteit of een helpende hand  klik dan hier en vul het formulier wat op mijn Praktijk KI-MA website staat even in,  ik zie graag uw bericht tegemoet. Wat helpende handen zijn altijd fijn!

Groetjes Hella van Kraaij
Team 1 Praktijk KI-MA

team ki-maFoto september 2017.

Advertenties
Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag